SIZE XS SIZE SM SIZE MD SIZE LG SIZE XL
 

Aircom Air Cleaner, 38W Basic Module

Sprayskåp för airbrush med tvåstegsfilter. 38W motor som förflyttar 5,4 kubikmeter luft i minuten. En bra försäkring för lungorna, speciellt under vinterhalvåret då det snabbt blir trist med ett öppet fönster.

2 399 kr

Availability:  Tillgänglig

Log in to add to wishlist
Tillverkare: Harder & Steenbeck Produktnummer: 166205

Tillverkarens beskrivning

Aircom sprayskåpet ser till att du slipper andas in partiklar och lösningsmedel från din airbrush. Till skillnad från många andra billiga sprayskåp på marknaden har det här två filter. Ett partikelfilter som samlar upp större partiklar och efter det ett kolfilter för lösningsmedel och mindre partiklar.

Även om du använder akrylfärg som är "non toxic" så är det aldrig bra att andas in de partiklar som bildas vid användandet av en airbrush. Aircom sprayskåpen är en billig och på sitt sätt smidigare lösning än halvmasker. Sprayskåpet kan enkelt monteras och demonteras om du har behov av att kunna stuva undan din utrustning. 

Basmodulen kan sammankopplas med flera expansionsmoduler i en kedja om upp totalt 10 stycken enheter. Praktiskt om du målar stora byggsatser eller har flera stationer på samma arbetsbord.

Se även recensionen på Flory Models av Aircom 38W. Även motorn på 17W ger bra skydd mot partiklar och ångor från lösningsmedel och klarar testet med papperet galant. Jobbar du mycket eller intensivt med din airbrush så rekommenderar vi sprayskåpet med 38W-effekt.

Have you found something wrong on this page? Please let us know! Product updated at 2015-01-31